притисни ентер »

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс
ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Бразилската федерална обвинителка Мариса Ферари потврди дека американското

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Бразилската федерална обвинителка, Мариса Ферари потврди дека американското

ФБИ ги истражува Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ ги истражува Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Бразилската федерална обвинителка Мариса Ферари потврди дека американското

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Бразилската федерална обвинителка Мариса Ферари потврди дека американското

ФБИ почна истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс

ФБИ почна истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс

Бразилската федерална обвинителка Мариса Ферари потврди дека американското Министерство за правда и Комисијата за хартии од вредност помагаат во бразилската истрага за купување медицинска опрема. Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение

ФБИ ги тресе Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ ги тресе Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Според бразилски обвинители тие компании во изминативе 20 години подмитувале владини функционери за да осигураат зделки со набавка на медицинска опрема, наменета за системот на здравствена грижа во таа јужноамериканска земја, пренесува Хина. Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс,

ФБИ ги истражува бизнис гигантите за корупција со политичари

ФБИ ги истражува бизнис гигантите за корупција со политичари

ФБИ покрена истраги за корпоративните гиганти како Johnson & Johnson, Siemens, General Electric и Philips поради сомневања дека подмитувале бразилски политичари во случајот со продажба на медицинаска опрема , изјавија за Ројтерс двајца бразилски обвинители. Обвинителите се сомневаат дека овие компании во последните две децении подмитувале владини функционери

ФБИ ги истражува Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ ги истражува Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Бразилската федерална обвинителка Мариса Ферари потврди дека американското

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Бразилската федерална обвинителка Мариса Ферари потврди дека американското

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

ФБИ со истраги против Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал елекрик и Филипс

Американското Федерално истражно биро (ФБИ) почна истрага против корпорациските гиганти Џонсон енд Џонсон, Сименс, Џенерал електрик и Филипс поради сомнение дека подмитувале бразилски функционери во случај со продажба на медицинска опрема, тврдат двајца бразилски обвинители. Вашингтон, 17 мај 2019 (МИА) – Американското Федерално истражно биро (ФБИ)