притисни ентер »

Ова се најсмртоносните автомобили
Ова се најсмртоносните автомобили

Ова се најсмртоносните автомобили

Компанијата за спроведување на истражувања во автомобилската индустрија iSeeCars објави студија во која ги рангираше најсмртоносните автомобили во САД. Рангирањето го спроведе врз основа на бројот на смртни случаи на поминато милијарда милји. Со 10,2 смртни случаи на лидерското место како најсмртоносен автомобил се најде Mitsubishi Mirage. Овој мал

Модели со најмногу смртни случаи во сообраќајни несреќи

Модели со најмногу смртни случаи во сообраќајни несреќи

Кои се моделите, во случај на сообраќајна несреќа, која најчесто довеле до фатален исход? Ова е предмет на студијата на Министерството за транспорт на САД, која истражувала помеѓу автомобилите стари од 3 до 7 години. Врз основа на истражувањето, составена е листа од Топ 14 модели со најголем број на смртни случаи во сообраќајни незгоди. Лидер во оваа