притисни ентер »

Стефковски: Започнува реализација на нов проект во Стајковци
Стефковски: Започнува реализација на нов проект во Стајковци

Стефковски: Започнува реализација на нов проект во Стајковци

Стефковски: Започнува реализација на нов проект во Стајковци Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во објава на својата официјална страна на фејсбук информира дека општината започнува со реализација на втората фаза за реконструкција на одводниот канал во Стајковци. Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша: ЗАПОЧНУВАМЕ СО ВТОРАТА

Ќе се реконструира одводниот канал на ул. „Антон Велковски“

Ќе се реконструира одводниот канал на ул. „Антон Велковски“

Градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски најави дека наскоро ќе започне реализиација на проектот за целосна реконструкција на одводниот канал за атмосферски води на улива „Антон Велковски“ во Стајковци. Тој информираше дека со реализацијата на проектот ќе се направи регулација на атмосферските води, а внатрешноста на каналот ќе се изгради

Гази Баба започнува со реализација на втората фаза за реконструкција на одводниот канал во Стајковци

Гази Баба започнува со реализација на втората фаза за реконструкција на одводниот канал во Стајковци

Градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски, денеска најави дека е започната реализација на втората фаза за реконструкција на одводниот канал на улица „Антон Велковски“ во Стајковци. - Започнуваме со реализација на втората фаза за целосна реконструкција на одводниот канал за атмосферски води на ул. Антон Велковски во Стајковци, со што ќе

Стефковски најави дека почнува реализација на нов проект во Стајковци

Стефковски најави дека почнува реализација на нов проект во Стајковци

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во објава на својата официјална страна на фејсбук информира дека општината започнува со реализација на втората фаза за реконструкција на одводниот канал во Стајковци. Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша: ЗАПОЧНУВАМЕ СО ВТОРАТА ФАЗА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ОДВОДНИОТ КАНАЛ НА УЛ. АНТОН ВЕЛКОВСКИ

Се реконструира улицата „Модест Мусоргски“ во Триангла

Се реконструира улицата „Модест Мусоргски“ во Триангла

Почнаа градежните активности за реконструкција и ревитализација на улицата „Модест Мусоргски“ во Триангла. Со градежните активности за реализација на овој проект се предвидува асфалтирање на коловозот и изградба на пешачки патеки со павер-елементи од двете страни на улицата. Вредноста на договорот е 4.000.000 денари, средства определени од буџетот

Стефковски: Започна реконструкцијата на улицата Модест Мусоргски во Триангла

Стефковски: Започна реконструкцијата на улицата Модест Мусоргски во Триангла

Стефковски: Започна реконструкцијата на улицата Модест Мусоргски во Триангла Утрово започнаа градежните активности за реконструкција и ревитализација на улицата Модест Мусоргски во Триангла. Чичко Драган од Триангла ми кажа: “по цели 60 години конечно некој се сети на нашата улица”. Многу луѓе по примерот на чичко Драган секојдневно ми даваат поддршка

Стефковски: Започна реконструкцијата на улицата „Модест Мусоргски“ во Триангла

Стефковски: Започна реконструкцијата на улицата „Модест Мусоргски“ во Триангла

„Утрово започнаа градежните активности за реконструкција и ревитализација на улицата Модест Мусоргски во Триангла. Чичко Драган од Триангла ми кажа: “по цели 60 години конечно некој се сети на нашата улица”. Многу луѓе по примерот на чичко Драган секојдневно ми даваат поддршка кога одам на терен за реализацијата на проектите, а дел од нив се и изненадени