притисни ентер »

Најавено продолжение на филмот „Веном“
Најавено продолжение на филмот „Веном“

Најавено продолжение на филмот „Веном“

Продукциската куќа „Сони Пикчрс“ го најави вториот дел од приказната за антихеројот на Марвел, Веном, со речиси истиот тим. Насловната улога повторно ќе ја толкува Том Харди, а се очекува нему да му се придружи и Мишел Вилијамс. Познато е и дека сценаристката Кели Расел ќе го работи и сценариото и ќе го продуцира вториот дел. Датумот на премиерата

Филмот „Веном“ ќе добие продолжение

Филмот „Веном“ ќе добие продолжение

Продукциската куќа „Сони пикчрс“ го најави вториот дел од приказната за антихеројот на Марвел, Веном, со речиси истиот тим. Насловната улога повторно ќе ја толкува Том Харди, а се очекува нему да му се придружи и Мишел Вилијамс. Познато е и дека сценаристката Кели Расел ќе го работи и сценариото и ќе го продуцира вториот дел. Датумот на премиерата

Том Харди ќе се врати како Веном во 2020

Том Харди ќе се врати како Веном во 2020

По неочекувано големиот успех на првиот филм, студиото „Сони“ потврди дека го подготвува продолжението на „Веном“, во кое Том Харди ќе ги повтори улогите на Еди Брок и на вонземскиот симбиот, кој го обзема неговото тело. Автор на сценариото повторно ќе биде Кели Марсел, но ќе мора да се бара нов режисер, бидејќи Рубен Флајшер ќе биде зафатен со друг