притисни ентер »

Тројно убиство во Приштина
Тројно убиство во Приштина

Тројно убиство во Приштина

Според првичните информации, маж ја убил својата жена, снаата и на крај извршил самоубиство. Според првичните информации на косовската полиција, еден маж ја смртно ја застрелал својата жена, а потоа снаата за на крај да пресуди на својот живот извршувајќи самоубиство. Сеуште не се познати околностите и деталите од тројното убиство. Косовската полиција