притисни ентер »

Америка официјално без дизел понуда за патничките автомобили за 2020 година
Америка официјално без дизел понуда за патничките автомобили за 2020 година

Америка официјално без дизел понуда за патничките автомобили за 2020 година

Пред околу една година, најголемиот американски производител дебитираше со новиот 1.6-литарски турбо дизел мотор за моделите Chevrolet Equinox и GMC Terrain, а планот подразбираше понудата да биде проширена и на други модели подоцна. Сепак, еден од топ директорите на компанијата, Стјуарт Фаул, вели дека повеќето купувачи се одлучуваат за бензин, па