притисни ентер »

Заради дефект дел од Општина Аеродром остана без вода
Заради дефект дел од Општина Аеродром остана без вода

Заради дефект дел од Општина Аеродром остана без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Петар Ацев“ бр.12 во населбата Аеродром. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Заради дефект дел од Општина Аеродром остана без вода

Заради дефект дел од Општина Аеродром остана без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Петар Ацев“ бр.12 во населбата Аеродром. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Дел од Општина Аеродром денеска без вода

Дел од Општина Аеродром денеска без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Петар Ацев“ бр.12 во населбата Аеродром. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Дел од Општина Аеродром денеска без вода

Дел од Општина Аеродром денеска без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Петар Ацев“ бр.12 во населбата Аеродром. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Жителите на улицата „Петар Ацев“ во Аеродрoм, денеска без вода

Жителите на улицата „Петар Ацев“ во Аеродрoм, денеска без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти јавното претпријатие „Водовод и канализација“, прекинот е поради дефект во шахта на улица „Петар Ацев“, број 12, во населбата Аеродром. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Дел од Општина Аеродром без вода

Дел од Општина Аеродром без вода

Дел од Општина Аеродром без вода Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Петар Ацев“ бр.12 во населбата Аеродром. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот

Дел од Општина Аеродром денеска без вода

Дел од Општина Аеродром денеска без вода

Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Скопје, 31 јули 2020 (МИА) – Корисниците лоцирани на улицата „Петар Ацев“ во општина Аеродром денеска од 13:20 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради

Дел од Општина Бутел денеска без вода

Дел од Општина Бутел денеска без вода

Без вода денеска ќе останат корисниците од улиците „Мара Междуречка“, „Алпи“ и делови од „Христијан Тодоровски Карпош“ и „Рокомија“ во Општина Бутел. Како што соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, прекинот е поради дефект на водоводна мрежа на улица „Мара Междурчка“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување

Поради дефект денеска една општина во Скопје ќе биде без вода

Поради дефект денеска една општина во Скопје ќе биде без вода

Без вода денеска ќе останат корисниците од улиците „Мара Междуречка“, „Алпи“ и делови од „Христијан Тодоровски Карпош“ и „Рокомија“ во Општина Бутел. Како што соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводен мрежа Ф 80м.м.на улица „Мара Междурчка“ кај Трафото. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30

Дел од Општина Бутел денеска без вода

Дел од Општина Бутел денеска без вода

Без вода денеска ќе останат корисниците од улиците „Мара Междуречка”, „Алпи” и делови од „Христијан Тодоровски Карпош” и „Рокомија” во Општина Бутел. Како што соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводен мрежа Ф 80м.м.на улица „Мара Междурчка” кај Трафото. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30