притисни ентер »

Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип
Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип

Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип

Во Штип од денеска почна да се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“, која е една од главните сообраќајни артерии во централното градско подрачје. Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски истакна дека асфалтирањето на оваа улица веќе десетина години е повеќе од потребно, бидејќи улицата, како што рече се наоѓа во навистина очајна состојба, а

Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип

Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип

– Во Штип од денеска почна да се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“, која е една од главните сообраќајни артерии во централното градско подрачје. Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски истакна дека асфалтирањето на оваа улица веќе десетина години е повеќе од потребно, бидејќи улицата, како што рече се наоѓа во навистина очајна состојба,

Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип

Се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“ во Штип

Штип, 30 август 2018 (МИА) - Во Штип од денеска почна да се асфалтира улицата „Иво Лола Рибар“, која е една од главните сообраќајни артерии во централното градско подрачје. Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски истакна дека асфалтирањето на оваа улица веќе десетина години е повеќе од потребно, бидејќи улицата, како што рече се наоѓа во