притисни ентер »

Без вода булеварот Македонска Косовска Бригада и касарна Илинден
Без вода булеварот Македонска Косовска Бригада и касарна Илинден

Без вода булеварот Македонска Косовска Бригада и касарна Илинден

Без вода изутрина од 9:00 часот се корисниците од бул.„Македонска Косовска Бригада” крак 10 ,ТГЦ ПОИНТ и касарна Илинден. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада” крак 10 во населбата Шуто Оризаре. Корисниците ќе бидат без вода

Без вода бул.„Македонска Косовска Бригада" и касарна Илинден

Без вода бул.„Македонска Косовска Бригада" и касарна Илинден

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада" крак 10 во населбата Шуто Оризаре. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Без вода бул.„Македонска Косовска Бригада” и касарна Илинден

Без вода бул.„Македонска Косовска Бригада” и касарна Илинден

Без вода изутрина од 9:00 часот се корисниците од бул.„Македонска Косовска Бригада” крак 10 ,ТГЦ ПОИНТ и касарна Илинден. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада” крак 10 во населбата Шуто Оризаре. Корисниците ќе бидат без вода

Без вода бул. „Македонска Косовска Бригада” и касарна Илинден

Без вода бул. „Македонска Косовска Бригада” и касарна Илинден

Без вода изутрина од 9:00 часот се корисниците од бул.„Македонска Косовска Бригада” крак 10 ,ТГЦ ПОИНТ и касарна Илинден. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада” крак 10 во населбата Шуто Оризари . Корисниците ќе бидат без вода

Денеска без вода касарна Илинден и бул. Македонска Косовска Бригада

Денеска без вода касарна Илинден и бул. Македонска Косовска Бригада

Без вода изутрина од 9:00 часот се корисниците од бул.„Македонска Косовска Бригада” крак 10 ,ТГЦ ПОИНТ и касарна Илинден. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада” крак 10 во населбата Шуто Оризаре. Корисниците ќе бидат без вода

Утре без вода улици од Центар и Аеродром

Утре без вода улици од Центар и Аеродром

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре, 13.01.2021 година, поради реконструкција на водоводна мрежа Ф 80 мм на улица Васил Ѓоргов бб, пред влезот на катната гаража Зебра, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. Васил Ѓоргов - броеви 18 и 20 и корисниците од  улица Народен Фронт од број 5 до бр. 21. Водоснабдувањето ќе биде

Утре без вода улици од Центар и Аеродром

Утре без вода улици од Центар и Аеродром

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре, 13.01.2021 година, поради реконструкција на водоводна мрежа Ф 80 мм на улица Васил Ѓоргов бб, пред влезот на катната гаража Зебра, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. Васил Ѓоргов - броеви 18 и 20 и корисниците од  улица Народен Фронт од број 5 до бр. 21. Водоснабдувањето ќе биде

Утре без вода неколку улици од Центар и Аеродром

Утре без вода неколку улици од Центар и Аеродром

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре, 13.01.2021 година, поради реконструкција на водоводна мрежа Ф 80 мм на улица Васил Ѓоргов бб, Пред влезот на катната гаража Зебра, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. Васил Ѓоргов – броеви 18 и 20 и корисниците од улица Народен Фронт од број 5 до бр. 21. Водоснабдувањето ќе биде

Утре делови од Центар и Аеродром без вода

Утре делови од Центар и Аеродром без вода

Поради реконструкција на водоводна мрежа Ф80мм.на улица „Васил Ѓоргов” бб.пред влезот на катната гаража „Зебра”, без вода во текот на утрешниот ден ќе бидат корисниците од ул.„Васил Ѓоргов” број 18 и 20 и улица „Народен Фронт” од број 5 до 21. Прекин на водоснабдувањето утре ќе имаат и корисниците од булевар „Асном” ниска зона во општина Аеродром.