притисни ентер »

Тепачка за вреќа брашно во Зеница
Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде што маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправијата што почнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимиле

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправија која започнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале

Коронавирус во БиХ: Тепачка во продавница за вреќа брашно

Коронавирус во БиХ: Тепачка во продавница за вреќа брашно

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде што маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправијата што почнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка.

ИНЦИДЕНТ ВО ЗЕНИЦА: Тепачка за вреќа брашно

ИНЦИДЕНТ ВО ЗЕНИЦА: Тепачка за вреќа брашно

Маж и жена од босанскиот град Зеница се истепале за вреќа брашно. Порталот „Аваз.ба“, пишува дека вработените во супермаркетот го снимиле целиот инцидент, но не е јасно дали полицијата пристигнала на местото на настанот. БиХ е во вонредна состојба поради коорнавирусот.

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправија која започнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправија која започнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимале

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде што маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправијата што почнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимиле

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Тепачка за вреќа брашно во Зеница

Медиумите во Босна и Херцеговина објавија снимка направена пред супермаркет во Зеница, каде што маж и жена денеска физички се пресметале поради вреќа башно. Како што пишува „Аваз“, сè се случило во населбата Мокушница во Зеница кога расправијата што почнала меѓу маж и жена во маркет, завршила со физичка пресметка. Вработените во супермаркетот го снимиле