притисни ентер »

Ништо не е невозможно: На 90 години баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“
Ништо не е невозможно: На 90 години баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

Ништо не е невозможно: На 90 години баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо невозможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега ги посетила Германија, Турција,

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

ИЗВОР Скопје24 | јуни 14, 2019 На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо невозможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега

НЕМА НИШТО HEВОЗМОЖНО: Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“!

НЕМА НИШТО HEВОЗМОЖНО: Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“!

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо нeвoзможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега ги посетила Германија, Турција,

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо невозможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега ги посетила Германија, Турција,

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Деведесетгодишна БАБА сама патува низ светот и ОБЈАВУВА ФОТОГРАФИИ НА  „ИНСТАГРАМ“

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Деведесетгодишна БАБА сама патува низ светот и ОБЈАВУВА ФОТОГРАФИИ НА „ИНСТАГРАМ“

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо невозможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега ги посетила Германија, Турција,

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо невозможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега ги посетила Германија, Турција,

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

Деведесетгодишна баба сама патува низ светот и објавува фотографии на „Инстаграм“

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека нема ништо невозможно во овој живот, ако некој навистина го сака тоа. Штом се пензионирала, многу размислувала за тоа што да прави со своето слободно време, па пред шест години решила да го прошета светот со нејзиниот ранец. Досега ги посетила Германија, Турција,