притисни ентер »

Од понеделник ПАК НОВИ ЦЕНИ на горивата
Од понеделник ПАК НОВИ ЦЕНИ на горивата

Од понеделник ПАК НОВИ ЦЕНИ на горивата

Од понеделникот за три денари се намалија ЕУРОСУПЕР 95 и ЕУРОСУПЕР 98, а дизелот и екстра лесното масло за домаќинство за два и пол денари, така одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 69 ден/лит. Малопродажната цена на дизелот

Од понеделник ПАК НОВИ ЦЕНИ на горивата

Од понеделник ПАК НОВИ ЦЕНИ на горивата

Од понеделникот за три денари се намалија ЕУРОСУПЕР 95 и ЕУРОСУПЕР 98, а дизелот и екстра лесното масло за домаќинство за два и пол денари, така одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 69 ден/лит. Малопродажната цена на дизелот

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

Од понеделникот за три денари се намалија ЕУРОСУПЕР 95 и ЕУРОСУПЕР 98, а дизелот и екстра лесното масло за домаќинство за два ипол денари, така одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 69 ден/лит. Малопродажната цена на дизелот е

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија Од понеделникот за три денари се намалија ЕУРОСУПЕР 95 и ЕУРОСУПЕР 98, а дизелот и екстра лесното масло за домаќинство за два ипол денари, така одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава

Од понеделник нови цени на горивата

Од понеделник нови цени на горивата

Од понеделникот за три денари се намалија ЕУРОСУПЕР 95 и ЕУРОСУПЕР 98, а дизелот и екстра лесното масло за домаќинство за два ипол денари, така одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 69 ден/лит. Малопродажната цена на дизелот е

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

Од понеделникот за три денари се намалија ЕУРОСУПЕР 95 и ЕУРОСУПЕР 98, а дизелот и екстра лесното масло за домаќинство за два ипол денари, така одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 69 ден/лит. Малопродажната цена на дизелот е

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

По споениот викенд нова цена на горивата во Македонија

Во понеделник ќе има утврдување на нови цени на горивата. Сето ова доаѓа откако минатиот понеделник за три денари поевтинија бензините, а дизел горивото и екстра лесното масло за домаќинство беше намалено за 2,5 денари. Согласно оваа одлука, новата цена на ЕУРОСУПЕР 95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 69 ден/лит. Малопродажната