притисни ентер »

Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец
Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Васил Ѓоргов во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза (улицата Водњанска). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените рабници,

Наскоро нов лик и за улицата „Васил Ѓоргов“

Наскоро нов лик и за улицата „Васил Ѓоргов“

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата „Франклин Рузвелт“ до булеварот „Мајка Тереза“ (улицата „Водњанска“). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените

Започна реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов" во Капиштец

Започна реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов" во Капиштец

За реконструкција на улицата ќе се вложат околу 20 милиони денари со вклучен ДДВ, а градежните работи треба да завршат во рок од 45 дена. – На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените рабници, како и корекција на крстосницата со улицата

Почна реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Почна реконструкцијата на улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата „Френклин Рузвелт“ до булеварот „Мајка Тереза“ (улицата „Водњанска“). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените

Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Васил Ѓоргов во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза (улицата Водњанска). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените рабници,

Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Реконструкција на улицата Васил Ѓоргов во Капиштец

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Васил Ѓоргов во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза (улицата Водњанска). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените рабници,

Наскоро нов лик и за улицата ,,Васил Ѓоргов”

Наскоро нов лик и за улицата ,,Васил Ѓоргов”

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Васил Ѓоргов во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза (улицата Водњанска). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените рабници,

Наскоро нов лик и за улицата „Васил Ѓоргов“

Наскоро нов лик и за улицата „Васил Ѓоргов“

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата „Васил Ѓоргов“ во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата „Франклин Рузвелт“ до булеварот „Мајка Тереза“ (улицата „Водњанска“). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените

За 45 дена улицата Васил Ѓоргов во Капиштец ќе добие нов лик

За 45 дена улицата Васил Ѓоргов во Капиштец ќе добие нов лик

Екипите на Град Скопје од денеска ја реконструираат улицата Васил Ѓоргов во Капиштец, на потегот од крстосницата со улицата Франклин Рузвелт до булеварот Мајка Тереза (улицата Водњанска). На овој потег, ќе се изврши целосна реконструкција на коловозот на должина од околу 1.000 метри, обнова на оштетените делови од тротоарите, замена на оштетените рабници,