притисни ентер »

„Гугл“: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди
„Гугл“: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека набргу ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на „Андроид“ и „Иос“ полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените дискавери-реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

Google спрема повеќе реклами на мобилните уреди

Google спрема повеќе реклами на мобилните уреди

Google објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди за да им олесни на корисниците на Android и iOS  да пронаоѓаат информации за производите кои сакаат да ги купат. Таканаречените Discovery реклами ќе бидат достапни на сите огласувачи подоцна во текот на годината, како нов начин да се допре до корисниците преку

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на Android и iOS полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените „дискавери“ реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека набргу ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на „Андроид“ и „Иос“ полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените дискавери-реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на Android и iOS полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените „дискавери“ реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на Android и iOS полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените „дискавери“ реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

Google потврди: Во иднина повеќе реклами на мобилните уреди

Google потврди: Во иднина повеќе реклами на мобилните уреди

Google објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, за да им олесни на Android и iOS корисниците да најдат информации за производите кои сакаат да ги купат. Т.н. Discovery реклами, ќе им бидат достапни на сите огласувачи во текот на оваа година, како и нов начин за пристап до корисниците преку Google екосистемите

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

Google најави еден куп нови видови на реклами, кои ќе почнат да се појавуваат насекаде. Пребарувањето на Google на мобилни уреди наскоро ќе добие посебна „галерија“ со реклами, која ќе им овозможи на огласувачите да му прикажат на корисникот неколку фотографии кои може да ги погледне. Исто така, ќе има и реклами кои ќе се вметнуваат во делот наречен

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

Google најави еден куп нови видови на реклами, кои ќе почнат да се појавуваат насекаде. Пребарувањето на Google на мобилни уреди наскоро ќе добие посебна „галерија“ со реклами, која ќе им овозможи на огласувачите да му прикажат на корисникот неколку фотографии кои може да ги погледне. Исто така, ќе има и реклами кои ќе се вметнуваат во делот наречен

„Гугл“ ќе биде претрупан со реклами

„Гугл“ ќе биде претрупан со реклами

„Гугл“ најави еден куп нови видови на реклами, кои ќе почнат да се појавуваат насекаде. Пребарувањето на „Гугл“ на мобилни уреди наскоро ќе добие посебна „галерија“ со реклами, која ќе им овозможи на огласувачите да му прикажат на корисникот неколку фотографии кои може да ги погледне. Исто така, ќе има и реклами кои ќе се вметнуваат во делот наречен