притисни ентер »

Луна Џогани едвај ги контролираше своите гради
Луна Џогани едвај ги контролираше своите гради

Луна Џогани едвај ги контролираше своите гради

Луна Џогани и нејзиниот избраник Марко Миљковиќ се многу активни на социјалните мрежи каде објавуваат различни видеа од нивното секојдневие. Тие двајца снимаат заеднички клипови за Јутјуб и на тој начин заработуваат огромни суми на пари, а Ѓогани често се снима себеси во предизвикувачки изданија. Таа сега објави провокативно видео на Тикток во кое

„Жешка“ снимка во костим за капење: Луна Џогани едвај ги контролираше силиконските гради

„Жешка“ снимка во костим за капење: Луна Џогани едвај ги контролираше силиконските гради

Луна Џогани и нејзиниот избраник Марко Миљковиќ се многу активни на социјалните мрежи каде објавуваат различни видеа од нивното секојдневие. Тие двајца снимаат заеднички клипови за Јутјуб и на тој начин заработуваат огромни суми на пари, а Ѓогани често се снима себеси во предизвикувачки изданија. Таа сега објави провокативно видео на Тикток во кое