притисни ентер »

ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВРАБОТУВАЊА НЕ СТИВНУВААТ - Оглас за 280 работни места во Пошта на 2 месеци пред избори
ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВРАБОТУВАЊА НЕ СТИВНУВААТ - Оглас за 280 работни места во Пошта на 2 месеци пред избори

ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВРАБОТУВАЊА НЕ СТИВНУВААТ - Оглас за 280 работни места во Пошта на 2 месеци пред избори

Предизборните вработувања никако да стивнат. Како се најавија изборите така сведоци сме дека државните и јавни институции нагло ги зголемија огласите за вработување. Директорот на Македонски пошти, Еујп Рустеми од ДУИ, распиша оглас за вработување лица во државната институција. Јавниот оглас е распишан за пополнување на 280 работни места на неопределено

ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВРАБОТУВАЊА НЕ СТИВНУВААТ - Оглас за 280 работни места во Пошта на 2 месеци пред избори

ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВРАБОТУВАЊА НЕ СТИВНУВААТ - Оглас за 280 работни места во Пошта на 2 месеци пред избори

Предизборните вработувања никако да стивнат. Како се најавија изборите така сведоци сме дека државните и јавни институции нагло ги зголемија огласите за вработување. Директорот на Македонски пошти, Еујп Рустеми од ДУИ, распиша оглас за вработување лица во државната институција. Јавниот оглас е распишан за пополнување на 280 работни места на неопределено

Предизборно – Пошта распиша оглас за вработување на 280 лица

Предизборно – Пошта распиша оглас за вработување на 280 лица

Вработувањата пред избори не престануваат да се нижат. Конкурсите не стивнуваат во предизборниот период и покрај апелите од антикорупционерите дека предизборните вработувања се изборна корупција. Оглас за 280 работни места на неопределено работно време објавија и Македонски пошти, на неполни два месеци пред одржувањето на изборите. Јавниот оглас е

КОГА ПОШТА ВРАБОТУВА - дури 280 луѓе се бараат на оглас

КОГА ПОШТА ВРАБОТУВА - дури 280 луѓе се бараат на оглас

Во Македонски пошти треба да се вработат 280 луѓе. Директорот на оваа институција, Еујп Рустеми, кој доаѓа од редовите на ДУИ, распиша оглас за вработување во Македонски пошти. Станува збор за јавен оглас за пополнување на 280 работни места на неопределено работно време. Станува збор за голем број вработувања во подружниците на оваа државна институција,

Повторно вработувања пред избори: Дури 280 лица се бараат на оглас за во Пошта

Повторно вработувања пред избори: Дури 280 лица се бараат на оглас за во Пошта

Повторно вработувања пред избори: Дури 280 лица се бараат на оглас за во Пошта Вработувањата пред избори не престануваат да се нижат. Конкурсите не стивнуваат во предизборниот период и покрај апелите од антикорупционерите дека предизборните вработувања се изборна корупција. Оглас за 280 работни места на неопределено работно време објавија и Македонски

Нова реформа на власта: 280 предизборни вработувања во Пошта

Нова реформа на власта: 280 предизборни вработувања во Пошта

Директорот на Македонски пошти, Еујп Рустеми од ДУИ, распиша оглас за вработување лица во државната институција. Јавниот оглас е распишан за пополнување на 280 работни места на неопределено работно време. Вработувањата, симптоматично, доаѓаат на само два месеца пред парламентарните избори.

Предизборни вработувања: Дури 280 лица се бараат на оглас за во Пошта

Предизборни вработувања: Дури 280 лица се бараат на оглас за во Пошта

Оглас за дури 280 работни места на неопределено работно време објавија и Македонски пошти, на неполни два месеци пред одржувањето на изборите, пишува Курир . Вработувањата пред избори не престануваат да се нижат. Конкурсите не стивнуваат во предизборниот период и покрај апелите од антикорупционерите дека предизборните вработувања се изборна корупција

Нова реформа на власта: 280 предизборни вработувања во Пошта

Нова реформа на власта: 280 предизборни вработувања во Пошта

Директорот на Македонски пошти, Еујп Рустеми од ДУИ, распиша оглас за вработување лица во државната институција. Јавниот оглас е распишан за пополнување на 280 работни места на неопределено работно време. Вработувањата, симптоматично, доаѓаат на само два месеца пред парламентарните избори.