притисни ентер »

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка
Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. Today @BarackObama joins NBA Africa as a strategic partner. https://t.co/qD5nxSZsbP pic.twitter.com/zkfFXlxwej — NBA Africa (@NBA_Africa)

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе и п омогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата што поддржуваат родова еднаквост и економска вклученост“,

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

САД– Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе и п омогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата што поддржуваат родова еднаквост и економска

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка ВИДЕО

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка ВИДЕО

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе и помогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата што поддржуваат родова еднаквост и економска вклученост“,

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе ѝ помогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата што поддржуваат родова еднаквост и економска вклученост“,

Барак Обама влезе во НБА лигата

Барак Обама влезе во НБА лигата

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе и п омогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата што поддржуваат родова еднаквост и економска вклученост“,

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка

Барак Обама стана стратешки партнер на НБА во Африка Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе и п омогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата

Има и малцински удел: Барак Обама вложува во НБА во Африка

Има и малцински удел: Барак Обама вложува во НБА во Африка

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама стана стратешки партнер на новата НБА дивизија во Африка, се наведува на официјалната веб-страница на лигата. Според договорот, Обама ќе поседува малцински удел во НБА Африка. „Претседателот ќе и п омогне на лигата да ги спроведе програмите и партнерствата што поддржуваат родова еднаквост и економска вклученост“,