притисни ентер »

Утре без струја делови од Аеродром
Утре без струја делови од Аеродром

Утре без струја делови од Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 13.04.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 9 до 15 часот, корисниците од дел на ул. Анастас Митрев, делот кон железничката станица, ул.Петар Ацев делот кон железничката станица. (општина Аеродром).

Утpe бeз cтpyja дeлoви oд Аеродром

Утpe бeз cтpyja дeлoви oд Аеродром

Во текот на утрешниот ден од 9 до 15 часот, делови од општина Аеродром ќе останат без електрична енергија поради технички зафати. Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 13.04.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 9 до 15 часот, корисниците од дел на ул. Анастас Митрев, делот кон железничката

Утре без струја делови од Аеродром

Утре без струја делови од Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 13.04.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: – од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел на ул. Анастас Митрев, делот кон железничката станица, ул.Петар Ацев делот кон железничката станица. (општина Аеродром);

Утре без струја делови од Аеродром

Утре без струја делови од Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 13.04.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: – од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел на ул. Анастас Митрев, делот кон железничката станица, ул.Петар Ацев делот кон железничката станица. (општина Аеродром); Доколку преземете содржина од оваа

Утре без струја делови од Аеродром

Утре без струја делови од Аеродром

Утре без струја делови од Аеродром Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 13.04.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: – од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел на ул. Анастас Митрев, делот кон железничката станица, ул.Петар Ацев делот кон железничката станица. (општина Аеродром);