притисни ентер »

20 научни експерименти што може да ги правите дома
20 научни експерименти што може да ги правите дома

20 научни експерименти што може да ги правите дома

„Физикс гирл“, познатиот канал на „Јутјуб“, се грижи за своите гледачи во време кога се препорачува изолација во домовите. Тоа го прави на најдобриот начин - преку научни експерименти што може да се прават дома. Во видеото креаторката на каналот ги предизвикува сите да направат 20 експерименти за 5 минути. Секако, во овие пет минути не е вклучено времето