притисни ентер »

Проблеми пред Грција: По Стоилов, отпадна уште еден играч, „виси“ и Велко Маркоски
Проблеми пред Грција: По Стоилов, отпадна уште еден играч, „виси“ и Велко Маркоски

Проблеми пред Грција: По Стоилов, отпадна уште еден играч, „виси“ и Велко Маркоски

Селекторот Данило Брестовац се соочува со сериозни проблеми во пресрет на последниот натпревар од овие квалификации против Грција. Дејан Манасков не играше ниту во Турција, а по враќањето во Скопје пивотот Стојанче Стоилов заминува на операција, па нема да настапи во Струмица. Згора на тоа, поради повреда заработена на вчерашниот меч од комбинација