притисни ентер »

Истражување: Кои локации за секс се вртат во главите на момчињата и девојките
Истражување: Кои локации за секс се вртат во главите на момчињата и девојките

Истражување: Кои локации за секс се вртат во главите на момчињата и девојките

Познат производител на презервативи спроведе истражување за тоа каде луѓето фантазираат да доживеат оргазам и на кои места би сакале да водат љубов. Во анкетата учевствувале илјада млади момчиња и девојки на 21 година. Листата на популарност изгледа вака: Плажа 39 отсто Авион 32 отсто Кино 30 отсто Канцеларија 28 отсто Лифт 28 отсто Автомобил 23 отсто