притисни ентер »

Што да се изнесе прво од дома при пожар? (виц)
Што да се изнесе прво од дома при пожар? (виц)

Што да се изнесе прво од дома при пожар? (виц)

Пожар. Мажот во паника и вели на жена си: – Брзо! Што да изнесеме прво? Машки глас од шифоњерот: – Изнесете го шифоњерот! Мажот прашува сомнително: – А кој е тоа? – Ние… панталоните!