притисни ентер »

Македонка меѓу најпечатливите промени на костими на „Евровизија“
Македонка меѓу најпечатливите промени на костими на „Евровизија“

Македонка меѓу најпечатливите промени на костими на „Евровизија“

Подготовките за 64. издание на популарниот европски фестивал се веќе во тек, но во меѓувреме убаво е да се потсетуваме на интересни моменти што ја одбележаа „Евровизија“ изминатите години. Токму такви ретроспективни видеа се објавуваат и на официјалниот евровизиски канал на Јутјуб, каде што деновиве осамна видео-компилација со највпечатливите промени

Евровизија ги избра највпечатливите костим промени на сцената низ годините, а меѓу нив и Македонија со…

Евровизија ги избра највпечатливите костим промени на сцената низ годините, а меѓу нив и Македонија со…

Евровизија ги избра највпечатливите костим промени на сцената низ годините, а меѓу нив и Македонија со… Македонија не може да се пофали со добар пласман низ годините на Евровизија, но барем може да се пофали со тоа што организаторите ја ставија меѓу најдобрите костим промени на сцената од почетокот на овој голем музички натпревар, па се до последното

Евровизија ги избра највпечатливите костим промени на сцената низ годините, а меѓу нив и Македонија со…

Евровизија ги избра највпечатливите костим промени на сцената низ годините, а меѓу нив и Македонија со…

фото:принткрин/јутјуб Македонија не може да се пофали со добар пласман низ годините на Евровизија, но барем може да се пофали со тоа што организаторите ја ставија меѓу најдобрите костим промени на сцената од почетокот на овој голем музички натпревар, па се до последното издание. Имено, на официјалниот евровизиски канал на Јутјуб се најде видео со селекција

Каролина помеѓу пејачите со највпечатлива промена на фустан на сцена на Евровизија

Каролина помеѓу пејачите со највпечатлива промена на фустан на сцена на Евровизија

Каролина Гочева се најде помеѓу учесниците на музичката манифестација Евровизија кои имале најинтересна и импресивна промена на гардеробата на сцената, за време на настапот. Се работи за видео изработено од страна на организаторите на Евровизија, во кое се вметнати кадри од учесниците кои од почетокот на одржувањето на Евровизијата, па се до сега имале