притисни ентер »

Со чипови во училишните униформи против бегањето од часови?!
Со чипови во училишните униформи против бегањето од часови?!

Со чипови во училишните униформи против бегањето од часови?!

Нови „паметни“ униформи со чипови ги контролираат кинеските ученици дали бегаат од часови или не. Што мислите вие за овој вид на контролирање на учениците? Дали вие сте бегале од часови? Неколку училишта на југот од Кина користат „паметни“ училишни униформи со чипови за да можат да надгледуваат дали учениците бегаат од часовите, известуваат кинеските

Со чипови во училишните униформи против бегањето од часови?!

Со чипови во училишните униформи против бегањето од часови?!

Нови „паметни“ униформи со чипови ги контролираат кинеските ученици дали бегаат од часови или не. Што мислите вие за овој вид на контролирање на учениците? Дали вие сте бегале од часови? Неколку училишта на југот од Кина користат „паметни“ училишни униформи со чипови за да можат да надгледуваат дали учениците бегаат од часовите, известуваат кинеските