притисни ентер »

Сопругот ја изневерил, нејзината баба и дала совет кој ќе го памети цел живот
Сопругот ја изневерил, нејзината баба и дала совет кој ќе го памети цел живот

Сопругот ја изневерил, нејзината баба и дала совет кој ќе го памети цел живот

Една млада жена доживеала големо разочарување, откако дознала за измамата на својот маж. Очајна, ја посетила својата баба на која и раскажала дека се чуствува скршено. Не знаела дали има смисла да ја спасува врската или просто да се откаже, а баба ѝ, и го дала најдобриот совет досега. „Се и кажав, а мојата бабичка ме однесе во кујна. Наполни три тенџерчиња

Ако мислите дека сте уморни од животот, оваа приказна ќе ја промени вашата перспектива…

Ако мислите дека сте уморни од животот, оваа приказна ќе ја промени вашата перспектива…

Ако мислите дека сте уморни од животот, оваа приказна ќе ја промени вашата перспектива… Еднаш една млада жена отишла кај својата баба и се пожалила дека и е тешко во животот. Не знаела како понатаму и сакала да се откаже од сѐ. Се чувствувала уморна од борба. Се чинело дека штом се реши еден проблем, се појавува друг. Бабата ја слушала и ја однела

Ако мислите дека сте уморни од животот, оваа приказна ќе ја промени вашата перспектива…

Ако мислите дека сте уморни од животот, оваа приказна ќе ја промени вашата перспектива…

Еднаш една млада жена отишла кај својата баба и се пожалила дека и е тешко во животот. Не знаела како понатаму и сакала да се откаже од сѐ. Се чувствувала уморна од борба. Се чинело дека штом се реши еден проблем, се појавува друг. Бабата ја слушала и ја однела во кујната. Наполнила три тенџериња со вода и оставила водата да врие. Потоа во едното тенџере