притисни ентер »

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова
Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова

Анксиозноста е доста комплексна тема, која опфаќа дури шест подкатегории на анскиозност: генерализирана анскиозност, социјална анскиозност, опсесивно комплусивно нарушување, панично нарушување, фобии, посттрауматско стресно нарушување. За анскиозноста, веќе повеќепати сум пишувала и секако не застанувам овде. Доколку сакате да дознаете како започна

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова

Анксиозноста е доста комплексна тема, која опфаќа дури шест подкатегории на анскиозност: генерализирана анскиозност, социјална анскиозност, опсесивно комплусивно нарушување, панично нарушување, фобии, посттрауматско стресно нарушување. За анскиозноста, веќе повеќепати сум пишувала и секако не застанувам овде. Доколку сакате да дознаете како започна

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова

Ансксиозноста е доста комплексна тема, која опфаќа дури шест подкатегории на анскиозност: генерализирана анскиозност, социјална анскиозност, опсесивно комплусивно нарушување, панично нарушување, фобии, посттрауматско стресно нарушување. За анскиозноста, веќе повеќепати сум пишувала и секако не застанувам овде. Доколку сакате да дознаете како започна