притисни ентер »

Саниран дефектот во Драчево
Саниран дефектот во Драчево

Саниран дефектот во Драчево

Изведувањето на водоводен дефект  на ул.Драчевска со Студеничанска во населба  Драчево  е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано во 20:10 часот.

Најава за прекинато водоснабдување утре

Најава за прекинато водоснабдување утре

На ден 13.07.2019г, порадидефект на затварач ф-300мм на раскрсницата на ул.Драчевска и Студеничанска, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улица Драчевска и с.Студеничани од 17:00ч до завршување.

Дефект го остави без вода Тафталиџе

Дефект го остави без вода Тафталиџе

Прекин во водоснабдувањето денеска од 11 часот имаат дел од корисниците кои живеат на улицата „Прашка“ од број 20 до 68 во скопската населба Тафталиџе. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на улицата „Прашка“ 28. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Поради дефектот без вода беа корисниците кои живеат на улицата „Прашка“. Отстранет е уличниот дефект и нормализирано е водоснабдувањето на улицата „Прашка” бр. 28 во скопската населба Тафталиџе, соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје. Поради дефектот без вода од 11 до 14 часот беа корисниците кои живеат на улицата „Прашка” од број 20 до број

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Отстранет е уличниот дефект и нормализирано е водоснабдувањето на улицата „Прашка“ бр. 28 во скопската населба Тафталиџе, соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје. Поради дефектот без вода од 11 до 14 часот беа корисниците кои живеат на улицата „Прашка“ од број 20 до број 68.

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Отстранет е уличниот дефект и нормализирано е водоснабдувањето на улицата „Прашка“ бр. 28 во скопската населба Тафталиџе, соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје. Поради дефектот без вода од 11 до 14 часот беа корисниците кои живеат на улицата „Прашка“ од број 20 до број 68.

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Нормализирано водоснабдувањето во Тафталиџе

Отстранет е уличниот дефект и нормализирано е водоснабдувањето на улицата „Прашка“ бр. 28 во скопската населба Тафталиџе, соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје. Скопје, 13 јули 2019 (МИА) – Отстранет е уличниот дефект и нормализирано е водоснабдувањето на улицата „Прашка“ бр. 28 во скопската населба Тафталиџе, соопшти ЈП „Водовод и канализација“

Дефект го остави без вода Тафталиџе

Дефект го остави без вода Тафталиџе

Прекин во водоснабдувањето денеска од 11 часот имаат дел од корисниците кои живеат на улицата „Прашка“ од број 20 до 68 во скопската населба Тафталиџе. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на улицата „Прашка“ 28. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

Без вода дел од Тафталиџе

Без вода дел од Тафталиџе

Прекин во водоснабдувањето денеска од 11 часот имаат дел од корисниците кои живеат на улицата „Прашка“ од број 20 до 68 во скопската населба Тафталиџе. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на улицата „Прашка“ 28. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.