притисни ентер »

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30
Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата денеска ќе решава по предлогот за полициски час од 23 часот

Владата денеска ќе решава по предлогот за полициски час од 23 часот

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата денеска ќе решава по предлогот за полициски час од 23 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата денеска ќе решава по предлогот за полициски час од 23 часот и работа на угостителските објекти до 22:30

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата денеска ќе одлучи дали полицискиот час ќе почнува од 23 часот

Владата денеска ќе одлучи дали полицискиот час ќе почнува од 23 часот

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22.30

Владата ќе решава по предлогот за полициски час од 23 до 5 часот и работа на угостителските објекти до 22.30

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница

Владата денеска ќе решава по предлогот за полициски час од 23 часот

Владата денеска ќе решава по предлогот за полициски час од 23 часот

Владата денеска на седница треба да решава по предлогот на Главниот координативен кризен штаб за скратување на полицискиот час и за продолжување на работното време на угостителските објекти. Кризниот штаб вчера на седница ги разгледа предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив и предложи на Владата на својата наредна седница