притисни ентер »

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти
Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

– Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да помогнат во собирањето 11 милиони евра за борба против пандемијата од коронавирус. Шпанија е една од најпогодените земји во светот со над 56,000 заразени и над 4.000 мртви од КОВИД-19. Шпанската влада денес ја продолжи вонредната состојба најмалку до 12 април. Освојувачот на 19 Гренд слем титули, Надал

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да се обединат и да соберат 11 милиони евра за Црвениот Крст во помош за епидемијата на корона вирусот. Шпанија е една од најпогодените земји од вирусот со над 4.000 мртви, и Надал  преку Инстаграм откри дека зборувал со НБА ѕвездата Пау Гасол за тоа што можат да направат да помогнат на Црвениот Крст со заштитна

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да помогнат во собирањето 11 милиони евра за борба против пандемијата од коронавирус. Шпанија е една од најпогодените земји во светот со над 56,000 заразени и над 4.000 мртви од КОВИД-19. Шпанската влада денес ја продолжи вонредната состојба најмалку до 12 април. Освојувачот на 19 Гренд слем титули, Надал

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да се обединат и да соберат 11 милиони евра за Црвениот Крст во помош за епидемијата на корона вирусот. Шпанија е една од најпогодените земји од вирусот со над 4.000 мртви, и Надал  преку Инстаграм откри дека зборувал со НБА ѕвездата Пау Гасол за тоа што можат да направат да помогнат на Црвениот Крст со заштитна

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

– Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да помогнат во собирањето 11 милиони евра за борба против пандемијата од коронавирус. Шпанија е една од најпогодените земји во светот со над 56,000 заразени и над 4.000 мртви од КОВИД-19. Шпанската влада денес ја продолжи вонредната состојба најмалку до 12 април. Освојувачот на 19 Гренд слем титули, Надал

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да се обединат и да соберат 11 милиони евра за Црвениот Крст во помош за епидемијата на корона вирусот. Шпанија е една од најпогодените земји од вирусот со над 4.000 мртви, и Надал  преку Инстаграм откри дека зборувал со НБА ѕвездата Пау Гасол за тоа што можат да направат да помогнат на Црвениот Крст со заштитна

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Надал и Гасол со акција за собирање 11 милиони евра за Црвениот Крст

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да се обединат и да соберат 11 милиони евра за Црвениот Крст во помош за епидемијата на корона вирусот. Шпанија е една од најпогодените земји од вирусот со над 4.000 мртви, и Надал преку Инстаграм откри дека зборувал со НБА ѕвездата Пау Гасол за тоа што можат да направат да помогнат на Црвениот Крст со заштитна

Надал и По Гасол со апел до шпанските спортисти

Надал и По Гасол со апел до шпанските спортисти

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да помогнат во собирањето 11 милиони евра за борба против пандемијата од коронавирус. Шпанија е една од најпогодените земји во светот со над 56,000 заразени и над 4.000 мртви од КОВИД-19. Шпанската влада денес ја продолжи вонредната состојба најмалку до 12 април. Освојувачот на 19 Гренд слем титули, Надал

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да помогнат во собирањето 11 милиони евра за борба против пандемијата од коронавирус. Шпанија е една од најпогодените земји во светот со над 56,000 заразени и над 4.000 мртви од КОВИД-19. Шпанската влада денес ја продолжи вонредната состојба најмалку до 12 април. Освојувачот на 19 Гренд слем титули, Надал

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Надал и Пау Гасол со апел до шпанските спортисти

Мадрид, 26 март 2020 (МИА) – Рафаел Надал ги повика шпанските спортисти да помогнат во собирањето 11 милиони евра за борба против пандемијата од коронавирус. Шпанија е една од најпогодените земји во светот со над 56,000 заразени и над 4.000 мртви од КОВИД-19. Шпанската влада денес ја продолжи вонредната состојба најмалку до 12 април. Освојувачот на