притисни ентер »

Маратонците и кругот
Маратонците и кругот

Маратонците и кругот

Правејќи хронологија на случувањата, може да се стигне до заклучокот дека се чини дека со години само го трчаме маратонот за потенцијална можност за наше членство, а целта како некој намерно и постојано да ни ја оддалечува од видокругот. По секоја завршена реформа, исполнет услов, зададен бенчмарк, следува нов, па уште еден и така во недоглед. Каде