притисни ентер »

Запален контејнер во ГТЦ ги крена пожарникарите на нозе

Запален контејнер во ГТЦ ги крена пожарникарите на нозе

Поради невнимание во Градскиот трговски центар во Скопје околу 18 часот се запалиле контејнери, а по интервенција на пожарникарите, пожарот е ставен под контрола. Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, за МИА информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била

Се запалија контејнери пред ГТЦ, пристигнаа повеќе противпожарни возила

Се запалија контејнери пред ГТЦ, пристигнаа повеќе противпожарни возила

Поради невнимание во Градскиот трговски центар во Скопје околу 18 часот се запалиле контејнери, а по интервенција на пожарникарите, пожарот е ставен под контрола. Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, за МИА информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била

Запален контејнер во ГТЦ, интервенција на Пожарна Скопје

Запален контејнер во ГТЦ, интервенција на Пожарна Скопје

Поради невнимание во Градскиот трговски центар во Скопје околу 18 часот се запалиле контејнери, а по интервенција на пожарникарите, пожарот е ставен под контрола. Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, за МИА информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била

Запален контејнер во ГТЦ

Запален контејнер во ГТЦ

реклама Поради невнимание во Градскиот трговски центар во Скопје околу 18 часот се запалиле контејнери, а по интервенција на пожарникарите, пожарот е ставен под контрола. Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била

ЗАПАЛЕНИ КОНТЕЈНЕРИ ВО ГТЦ Навремена интервенција на пожарникарите, нема повредени

ЗАПАЛЕНИ КОНТЕЈНЕРИ ВО ГТЦ Навремена интервенција на пожарникарите, нема повредени

Поради невнимание во Градскиот трговски центар во Скопје околу 18 часот се запалиле контејнери, а по интервенција на пожарникарите, пожарот е ставен под контрола. Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, за МИА информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била

Поради невнимание: Пожар во ГТЦ, пожарникарите експресно реагираа

Поради невнимание: Пожар во ГТЦ, пожарникарите експресно реагираа

Поради невнимание во Градскиот трговски центар во Скопје околу 18 часот се запалиле контејнери, а по интервенција на пожарникарите, пожарот е ставен под контрола. Командирот на скопската Бригада за противпожарна заштита Звонко Томески, за МИА информира, дека повредени нема, а на терен биле испратени четири противпожарни возила, бидејќи пријавата била