притисни ентер »

Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК
Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК

Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК

Несериозен е однос кон ревизорските извештаи коишто со години забележување и нотирале и згора на тоа информирале за криминал во институциите како што се ЕСМ, МЕПСО, РЕК Битола, а никој не реагирал, рече министерката за енергетика, Сања Божиновска,по средбата со главниот државен ревизор Максим Ацески. Ова веќе ќе престане како пракса, секој што направил

Министерката Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика

Министерката Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции, било договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Министерката Божиновска објави план за ревизија на сите државни институции во енергетскиот сектор

Министерката Божиновска објави план за ревизија на сите државни институции во енергетскиот сектор

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции, било договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика

Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика

Добивај вести на Viber Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции беше договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот

Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК, но никој не реагирал

Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК, но никој не реагирал

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции, било договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК, а никој не реагирал, вели министерката Божиновска

Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК, а никој не реагирал, вели министерката Божиновска

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции, било договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Божиновска: Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК, а никој не реагирал

Божиновска: Ревизорите со години информирале за криминал во ЕСМ, МЕПСО и РЕК, а никој не реагирал

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции, било договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика: Секој што направил криминал ќе мора да одговара

Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика: Секој што направил криминал ќе мора да одговара

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции беше договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика: Секој што направил криминал ќе мора да одговара

Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика: Секој што направил криминал ќе мора да одговара

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции беше договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор

Министерката Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика

Министерката Божиновска најави ревизија на сите државни институции во делот на енергетика

Предавање на сите ревизорски извештаи досега кои се спроведени во делот на институциите под надлежноста на Министерството за енергетика и договарање на процес на постојана редовна ревизија на сите институции, било договорено на денешната средба на Сања Божиновска, министерката за енергетика, рударство и минерални суровини и главниот државен ревизор