притисни ентер »

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики
Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Во јануари во Мајами ќе биде отворена 3-Д изложба на француски импресионист Клод Моне, наречена Beyond Monet. Големи фабрички простори ќе бидат претворени во галерии, дизајнирани да ги затворат посетителите во сликите на Моне. „Изложбата ќе биде поделена на три дела и навистина ќе се чувствувате како дел од светол и шарен свет на Клод Моне, а не како

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Во јануари во Мајами ќе биде отворена 3-Д изложба на француски импресионист Клод Моне, наречена Beyond Monet. Големи фабрички простори ќе бидат претворени во галерии, дизајнирани да ги затворат посетителите во сликите на Моне. „Изложбата ќе биде поделена на три дела и навистина ќе се чувствувате како дел од светол и шарен свет на Клод Моне, а не како

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Во јануари во Мајами ќе биде отворена 3-Д изложба на француски импресионист Клод Моне, наречена Beyond Monet. Големи фабрички простори ќе бидат претворени во галерии, дизајнирани да ги затворат посетителите во сликите на Моне. „Изложбата ќе биде поделена на три дела и навистина ќе се чувствувате како дел од светол и шарен свет на Клод … Continue reading

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

По успешната турнеја на 3-Д изложбата на Винсент ван Гог во САД, сличен третман ќе добие и водечкиот француски импресионист Клод Моне. Изложбата „Beyond Monet“ ќе се отвори во Мајами во јануари, при што големи фабрички простори ќе бидат претворени во свет од сништата на Моне, дизајнирани да ги затворат посетителите во неговите славни слики. Гостите

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

По успешната турнеја на 3-Д изложбата на Винсент ван Гог во САД, сличен третман ќе добие и водечкиот француски импресионист Клод Моне. Изложбата „Beyond Monet“ ќе се отвори во Мајами во јануари, при што големи фабрички простори ќе бидат претворени во свет од сништата на Моне, дизајнирани да ги затворат посетителите во неговите славни слики. Гостите