притисни ентер »

Постојано живее во страв дека неговата мајка ќе се налути - зошто „мамините синови“ се неподносливи за жените?
Постојано живее во страв дека неговата мајка ќе се налути - зошто „мамините синови“ се неподносливи за жените?

Постојано живее во страв дека неговата мајка ќе се налути - зошто „мамините синови“ се неподносливи за жените?

Нема ништо попривлечно за жената, од маж кој се грижи за својата мајка, ја почитува, ѝ помага и е секогаш тука за неа. Но исто така, спротивно на горенаведеното, нема ништо поиритантно за жената од мажот кој нема свој став, кој чека неговата мајка да донесе одлука, се плаши од нејзината реакција и секогаш ја става токму мајка си на првото место. Зачудувачки