притисни ентер »

Одете надвор, во планина, каде што сакате, ама не тероризирајте и вознемирувајте луѓе среде град!
Одете надвор, во планина, каде што сакате, ама не тероризирајте и вознемирувајте луѓе среде град!

Одете надвор, во планина, каде што сакате, ама не тероризирајте и вознемирувајте луѓе среде град!

Загрижен родител се жали дека неговото дете кое е болно од аутизам, половина час врескало и не можело да си дојде на себе откако било вознемирено од силен звук на голем мотор. Тој додава дека некои намерно така ги прават моторите, да брмчат повеќе и да бидат „кул“, со тоа што додаваат некои делови на ауспухот. Скопјани прашуваат каде е тука полицијата