притисни ентер »

Колку секс во просек има жената во брак?
Колку секс во просек има жената во брак?

Колку секс во просек има жената во брак?

Секој брак е приказна сама за себе и не може да се прави споредба на фреквентноста на сексуалните односи меѓу различни двојки. Сепак, науката се занимава со истражување на сексуалниот живот на луѓето. Едно најново истражување спроведено во Велика Британија на примерок од 300 брачни двојки открива интересни податоци. Со брзото темпо на живеење и сѐ