притисни ентер »

Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје
Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје

Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје

Европскиот првак Вардар и официјално без Даинис Кристопанс и Павел Атман ќе се соочи против Мотор Запорожје, денеска, 17:30 часот, во СЦ „Јане Сандански“. Стевче Алушовски ќе смета на тројцата голмани, Гедбан, Кизиќ и Гогов, од младите Кукуловски и Карапалевски се во тимот, додека останатите имиња се од оној стандарден ростер, Стоилов, Димитриоски,

Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје

Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје

Европскиот првак Вардар и официјално без Даинис Кристопанс и Павел Атман ќе се соочи против Мотор Запорожје, денеска, 17:30 часот, во СЦ „Јане Сандански“. Стевче Алушовски ќе смета на тројцата голмани, Гедбан, Кизиќ и Гогов, од младите Кукуловски и Карапалевски се во тимот, додека останатите имиња се од оној стандарден ростер, Стоилов, Димитриоски,

Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје

Познат составот на Вардар за дуелот со Мотор Запорожје

Европскиот првак Вардар и официјално без Даинис Кристопанс и Павел Атман ќе се соочи против Мотор Запорожје, денеска, 17:30 часот, во СЦ „Јане Сандански“. Стевче Алушовски ќе смета на тројцата голмани, Гедбан, Кизиќ и Гогов, од младите Кукуловски и Карапалевски се во тимот, додека останатите имиња се од оној стандарден ростер, Стоилов, Димитриоски,