притисни ентер »

Актерката се сврте со грб и приреди глетка за паметење
Актерката се сврте со грб и приреди глетка за паметење

Актерката се сврте со грб и приреди глетка за паметење

Популарната серија "The Outlander" вчеравечер ја прославуваше петтата сезона. Покрај главната ѕвезда на серијата, Катрион Барф која се појавила во долг црн фустан, нејзината колешка Софија Скелтон била вистинска ѕвезда на вечерта. И додека Катрион се одлучила за стандардна вечерна варијанта, фустанот на Софија е направен од слоеви тул во прекрасни

Актерката се сврте со грб и приреди глетка за паметење - од напред како од бајка, а од позади голотија

Актерката се сврте со грб и приреди глетка за паметење - од напред како од бајка, а од позади голотија

Популарната серија "The Outlander" вчеравечер ја прославуваше петтата сезона. Покрај главната ѕвезда на серијата, Катрион Барф која се појавила во долг црн фустан, нејзината колешка Софија Скелтон била вистинска ѕвезда на вечерта. И додека Катрион се одлучила за стандардна вечерна варијанта, фустанот на Софија е направен од слоеви тул во прекрасни

Кога актерката се свртела со грб кон фотографите, сите мажи останале без здив: Фустан како од бајките...

Кога актерката се свртела со грб кон фотографите, сите мажи останале без здив: Фустан како од бајките...

Популарната серија "The Outlander" вчеравечер ја прославуваше петтата сезона. Покрај главната ѕвезда на серијата, Катрион Барф која се појавила во долг црн фустан, нејзината колешка Софија Скелтон била вистинска ѕвезда на вечерта. И додека Катрион се одлучила за стандардна вечерна варијанта, фустанот на Софија е направен од слоеви тул во прекрасни