притисни ентер »

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД
Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Професионализација на уличните танци и култура, обезбедувајќи структуриран, долгорочен процес за едукација на младите и обезбедувајќи можност за издигнување на танцовата сцена кај нас на значително повисоко ниво се целите на проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија кој започна викендов да се реализира во земјава. Проектот е во креација

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Професионализација на уличните танци и култура, обезбедувајќи структуриран, долгорочен процес за едукација на младите и обезбедувајќи можност за издигнување на танцовата сцена кај нас на значително повисоко ниво се целите на проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија кој започна викендов да се реализира во земјава. Проектот е во креација

Започнува ВАДА, првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја

Започнува ВАДА, првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја

Од 21.02.2021 започна проектот ВАДА – Виртуелна aмериканска танцова академија (ВАДА) во креација на координаторката Ивана Балабанова од Битрикс Културно-уметнички центар и Американската амбасада во С.Македонија, а во кој како партнери се јавуваат КСП „ЦЕНТАР ЈАДРО“ ( Јасмина Билаловиќ ) и „Младински културен центар” (Ванчо Богоев), како и The Bureau

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Професионализација на уличните танци и култура, обезбедувајќи структуриран, долгорочен процес за едукација на младите и обезбедувајќи можност за издигнување на танцовата сцена кај нас на значително повисоко ниво се целите на проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија кој започна викендов да се реализира во земјава. Проектот е во креација

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Професионализација на уличните танци и култура, обезбедувајќи структуриран, долгорочен процес за едукација на младите и обезбедувајќи можност за издигнување на танцовата сцена кај нас на значително повисоко ниво се целите на проектот ВАДА - Виртуелна Американска Танцова Академија кој започна викендов да се реализира во земјава.

Танцовата академија ВАДА ќе ги спои младите во С.Македонија со најголемите танчарски имиња од САД

Танцовата академија ВАДА ќе ги спои младите во С.Македонија со најголемите танчарски имиња од САД

Преку онлајн работилници и подготовка на танцов перформанс, младите во Северна Македонија имаат можност да учат и соработуваат со некои од најголемите танчарски имиња од САД. Станува збор за нов проект наречен ВАДА – Виртуелна американска танцова академија, чиј координатор е Ивана Балабанова од Битрикс Културно-уметнички центар и Американската амбасада

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци со предавачи од САД

– Професионализација на уличните танци и култура, обезбедувајќи структуриран, долгорочен процес за едукација на младите и обезбедувајќи можност за издигнување на танцовата сцена кај нас на значително повисоко ниво се целите на проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија кој започна викендов да се реализира во земјава. Проектот е во креација

Почнува ВАДА – првата академија за улични танци

Почнува ВАДА – првата академија за улични танци

Од 21 февруари почна проектот ВАДА - Виртуелна американска танцова академија во креација на координаторката Ивана Балабанова од Битрикс културно-уметнички центар и Амбасадата на САД во Македонија, а во кој како партнери се јавуваат КСП „Центар јадро“ (Јасмина Билаловиќ) и „Младински културен центар" (Ванчо Богоев), како и The Bureau of Educational

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја!

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја!

Американската Амабсада во С.Македонија и Битрикс Културен Центар креатори на голем и значаен пионерски проект во урбаните танци! Од 21.02.2021 започна проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија во креација на координаторката Ивана Балабанова од Битрикс Културно-уметнички Центар и Американската Амбасада во С.Македонија, а во кој како партнери

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во земјава

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во земјава

Од 21.02.2021 започна проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија во креација на координаторката Ивана Балабанова од Битрикс Културно-уметнички Центар и Американската Амбасада во С.Македонија, а во кој како партнери се јавуваат КСП „ЦЕНТАР ЈАДРО“ (Јасмина Билаловиќ) и “Младински Културен Центар” (Ванчо Богоев), како и The Bureau of Educational