притисни ентер »

Музејот на раскинати врски во Скопје: Донирајте и вие парче од несреќна љубов
Музејот на раскинати врски во Скопје: Донирајте и вие парче од несреќна љубов

Музејот на раскинати врски во Скопје: Донирајте и вие парче од несреќна љубов

Музејот на раскинати врски по 11 години повторно ќе гостува во Македонија во рамките на одбележувањето на Денот на уметноста, кој по седми пат го организира Младинскиот културен центар. На настанот ќе има повеќе активности од областа на културата и сето тоа под препознатливиот наслов „Роденден“ ќе се одржи на 17 јануари. Музејот на раскинати врски