притисни ентер »

Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип
Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип

Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип

Затворањето на пунктот е како резултат на активностите на Министерството за здравство за масовна имунизација на населението, а што ќе се спроведува во шест регионални центри за вакцинирање. -Вакцинирање против коронавирусот во нашата болница веќе нема, а двете екипи од медицински персонал што работеа во пунктот од денеска се упатени да помагаат во

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Во Црна Гора денеска почнува масовна вакцинација против Ковид – 19, а ќе се организира на повеќе од 140 пунктови во сите општини. Владата соопшти дека досега над 40.000 граѓани ја примиле првата доза на вакцината. „Ревакцинирани се скоро 24.000 лица, а со доаѓањето на новиот контингент од 200.000 кинески вакцини ‘Синофарм’ се исполнети условите за

Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип

Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип

Затворен е пунктот за вакцинирање во Општата болница со проширена дејност во Кочани, а граѓаните кои веќе имаат закажан термин, вакцината против Ковид-19 ќе ја примат во регионалниот вакцинален центар во Штип. Затворањето на пунктот е како резултат на активностите на Министерството за здравство за масовна имунизација на населението, а што ќе се спроведува

Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип

Затворен пунктот за вакцинирање против Ковид-19 во Кочани, граѓаните се препраќаат во Штип

Затворен е пунктот за вакцинирање во Општата болница со проширена дејност во Кочани, а граѓаните кои веќе имаат закажан термин, вакцината против Ковид-19 ќе ја примат во регионалниот вакцинален центар во Штип. Затворањето на пунктот е како резултат на активностите на Министерството за здравство за масовна имунизација на населението, а што ќе се спроведува

Во Црна Гора почнува масовна вакцинација, граѓаните ќе се вакцинираат без закажување

Во Црна Гора почнува масовна вакцинација, граѓаните ќе се вакцинираат без закажување

На 140 пунктови денеска во Црна Гора почнува масовна имунизација на населението против Ковид-19 со кинеската вакцина на Синофарм. Граѓаните без закажување ќе можат да се вакцинираат. Црногорската министерка за здравство Јелена Боровиниќ-Бојовиќ истакна дека граѓаните ќе можат да бираат која вакцина ќе ја примат. извор: МИА

Во Црна Гора почнува масовна вакцинација

Во Црна Гора почнува масовна вакцинација

На 140 пунктови денеска во Црна Гора почнува масовна имунизација на населението против Ковид-19 со кинеската вакцина на Синофарм. Граѓаните без закажување ќе можат да се вакцинираат. Црногорската министерка за здравство Јелена Боровиниќ-Бојовиќ истакна дека граѓаните ќе можат да бираат која вакцина ќе ја примат.

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Во Црна Гора денеска почнува масовна вакцинација против ковид-19, а ќе се организира на повеќе од 140 пунктови во сите општини. Владата соопшти дека досега над 40.000 граѓани ја примиле првата доза на вакцината. – Ревакцинирани се скоро 24.000 лица, а со доаѓањето на новиот контингент од 200.000 кинески вакцини „Синофарм“ се исполнети условите за масовна

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Во Црна Гора денеска почнува масовна вакцинација против Ковид – 19, а ќе се организира на повеќе од 140 пунктови во сите општини. Владата соопшти дека досега над 40.000 граѓани ја примиле првата доза на вакцината. „Ревакцинирани се скоро 24.000 лица, а со доаѓањето на новиот контингент од 200.000 кинески вакцини ‘Синофарм’ се исполнети условите за

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Почна масовната имунизација во Црна Гора

Во Црна Гора денеска почнува масовна вакцинација против Ковид – 19, а ќе се организира на повеќе од 140 пунктови во сите општини. Владата соопшти дека досега над 40.000 граѓани ја примиле првата доза на вакцината. „Ревакцинирани се скоро 24.000 лица, а со доаѓањето на новиот контингент од 200.000 кинески вакцини ‘Синофарм’ се исполнети условите за

Во Црна Гора почнува масовна вакцинација

Во Црна Гора почнува масовна вакцинација

На 140 пунктови денеска во Црна Гора почнува масовна имунизација на населението против Ковид-19 со кинеската вакцина на Синофарм. Граѓаните без закажување ќе можат да се вакцинираат. Црногорската министерка за здравство Јелена Боровиниќ-Бојовиќ истакна дека граѓаните ќе можат да бираат која вакцина ќе ја примат. Би можело да ве интересира Европската