притисни ентер »

Како се носи црна боја во лето
Како се носи црна боја во лето

Како се носи црна боја во лето

Љубителите на минимализмот и едноставноста во облекувањето нема да излезат надвор од нивната безбедна модна зона така лесно, па без оглед на летните трендови, тие остануваат верни на црната боја. Сигурни сме дека секој од нас има барем едно црно парче во нашата гардероба, а најчесто станува збор за мал црн фустан кој како вистински класика совршено