притисни ентер »

Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината
Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината

Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината

Американската актерка и уметница Алија Шокат (31) конечно ја отвори душата и зборуваше за нејзината врска со холивудскиот шармер Бред Пит (56), со кого ја поврзуваат во последните неколку месеци. Таа неодамна даде интервју за „Vulture“ во кое објасни дали е во врска со Пит. „Ние не сме двојка, ние сме само пријатели“, откри актерката и ги демантира

Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината

Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината

Американската актерка и уметница Алија Шокат (31) конечно ја отвори душата и зборуваше за нејзината врска со холивудскиот шармер Бред Пит (56), со кого ја поврзуваат во последните неколку месеци. Таа неодамна даде интервју за „Vulture“ во кое објасни дали е во врска со Пит. „Ние не сме двојка, ние сме само пријатели“, откри актерката и ги демантира

Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината

Девојката за која се зборуваше дека е новата избраничка на Бред Пит, конечно ја кажа вистината

Американската актерка и уметница Алија Шокат (31) конечно ја отвори душата и зборуваше за нејзината врска со холивудскиот шармер Бред Пит (56), со кого ја поврзуваат во последните неколку месеци. Таа неодамна даде интервју за „Vulture“ во кое објасни дали е во врска со Пит. „Ние не сме двојка, ние сме само пријатели“, откри актерката и ги демантира

Со месеци се тврди дека таа е новата девојка на Бред Пит, а актерката сега конечно проговори за нивниот однос

Со месеци се тврди дека таа е новата девојка на Бред Пит, а актерката сега конечно проговори за нивниот однос

Веќе неколку месеци кружат гласини дека холивудската легенда Бред Пит е во врска со колешката Алија Шокат, а сега таа реши да открие каков е навистина нивниот однос. Американската актерка и уметница Алија Шокат (31) конечно ја отвори душата и проговори за односот со холивудскиот актер Бред Пит, со кого ја поврзуваат во последите неколку месеци. Алија

Со месеци се зборува дека е новата девојка на Бред Пит, а актерката сега конечно проговорела за нивниот однос

Со месеци се зборува дека е новата девојка на Бред Пит, а актерката сега конечно проговорела за нивниот однос

31-годишната актерка и уметница Алија Шокат конечно ја отворила душата и проговорела за односот со холивудскиот актер Бред Пит, со кого ја поврзуваат во последите неколку месеци. Алија неодамна во интервју за “Vulture” признала дали е во врска со Пит. “Не сме пар, ние сме само пријатели”, открила актерката и додала дека не ѝ се допаѓа тоа што постојано

Со месеци се шпекулираше дека е новата девојка на Бред Пит, а актерката конечно проговори за нивниот однос

Со месеци се шпекулираше дека е новата девојка на Бред Пит, а актерката конечно проговори за нивниот однос

Американската актерка и уметница Алаја Шоукет (31) конечно ја отвори душата и зборуваше за нејзината врска со холивудскиот заводник Бред Пит (56), со кого се дружеше во последните неколку месеци. Имено, таа неодамна даде интервју за „Vulture“ во кое објасни дали е во врска со Пит. – Ние не сме двојка, ние сме само пријатели – откри актерката и им ги

Со месеци се шпекулира дека оваа актерка е новата девојка на Бред Пит, сега таа се огласи и ја откри вистината

Со месеци се шпекулира дека оваа актерка е новата девојка на Бред Пит, сега таа се огласи и ја откри вистината

фото: бакгрид/бакгрид/уса/профимедиа Во последните месеци постојано кружат шпекулации дека Бред Пит е во врска со колешката Алија Шокат, а таа сега се огласи и откри каков однос има со актерот. Имено, неодамна во интервју за „Vulture“ објасни во каква врска е со Бред Пит. „Не сме пар, само сме пријатели“ откри актерката. фото: гуливер/тео варко/гети

Со месеци се шпекулираше дека е новата девојка на Бред Пит, а актерката конечно проговори

Со месеци се шпекулираше дека е новата девојка на Бред Пит, а актерката конечно проговори

Американската актерка и уметница Алаја Шоукет (31) конечно ја отвори душата и зборуваше за нејзината врска со холивудскиот заводник Бред Пит (56), со кого се дружеше во последните неколку месеци. Имено, таа неодамна даде интервју за „Vulture“ во кое објасни дали е во врска со Пит. – Ние не сме двојка, ние сме само пријатели – откри актерката и им ги