притисни ентер »

Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка
Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка

Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка

Најмалку 14 позитивни лица на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот Шипхол во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). „Но, најдовме варијанта на омикрон во два тест примероци од 19 и 23 ноември“, соопшти RIVM. „Сè уште не е разјаснето дали овие лица ја посетиле Јужна Африка“, додаваат тие. Откритието

Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка

Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка

Најмалку 14 позитивни лица на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот Шипхол во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). „Но, најдовме варијанта на омикрон во два тест примероци од 19 и 23 ноември“, соопшти RIVM. „Сè уште не е разјаснето дали овие лица ја посетиле Јужна Африка“, додаваат тие. Откритието

Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка

Омикрон бил присутен во Холандија и пред доаѓањето на патниците од Јужна Африка

Најмалку 14 позитивни лица на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот Шипхол во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). „Но, најдовме варијанта на омикрон во два тест примероци од 19 и 23 ноември“, соопшти RIVM. „Сè уште не е разјаснето дали овие лица ја посетиле Јужна Африка“, додаваат тие. Откритието

И сопругата на најголемиот нарко-бос во затворска ќелија

И сопругата на најголемиот нарко-бос во затворска ќелија

Варијантата омикрон е откриена во Холандија пред пристигнувањето на летовите од Јужна Африка минатата недела, соопштија холандските здравствени власти. Најмалку 14 позитивни лица на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот Шипхол во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). „Но, најдовме варијанта

Шпанија во вторникот го потврди првиот случај на зараза со омикрон варијантата на коронавирусот

Шпанија во вторникот го потврди првиот случај на зараза со омикрон варијантата на коронавирусот

Шпанија во вторникот го потврди првиот случај на зараза со омикрон варијантата на коронавирусот кај 51-годишен маж кој од Јужноафриканската Република допатувал преку Амстердам во Мадрид. Заразениот маж има благи симптоми и е ставен во изолацијата за да не ја прошири заразата, соопштија шпанските здравствени власти. Микробиолошкиот оддел на мадридската

Омикрон во Холандија регистриран пред да пристигнат заразените патници од Јужна Африка

Омикрон во Холандија регистриран пред да пристигнат заразените патници од Јужна Африка

Омикрон-варијантата на коронавирусот е откриена во Холандија пред пристигнувањето на летовите од Јужна Африка минатата недела, соопштија холандските здравствени власти. Најмалку 14 лица позитивни на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот „Шипхол“ во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). – Но,

Омикрон во Холандија регистриран и пред да пристигнат заразени патници од Јужна Африка

Омикрон во Холандија регистриран и пред да пристигнат заразени патници од Јужна Африка

Омикрон варијантата на коронавирусот е откриена во Холандија пред пристигнувањето на летовите од Јужна Африка минатата недела, соопштија холандските здравствени власти. Најмалку 14 лица позитивни на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот Шипхол во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). „Но, омикрон

Омикрон во Холандија регистриран и пред да пристигнат заразени патници од Јужна Африка

Омикрон во Холандија регистриран и пред да пристигнат заразени патници од Јужна Африка

Омикрон варијантата на коронавирусот е откриена во Холандија пред пристигнувањето на летовите од Јужна Африка минатата недела, соопштија холандските здравствени власти. Најмалку 14 лица позитивни на омикрон пристигнале од Јоханесбург и Кејп Таун на аеродромот Шипхол во Амстердам на 26 ноември, објави Националниот институт за здравје (RIVM). „Но, омикрон

Омикрон варијантата откриен во Холандија пред летовите од ЈАР

Омикрон варијантата откриен во Холандија пред летовите од ЈАР

Омикрон варијантата на коронавирусот откриена во Холандија пред доаѓањето на летови од Јужноафриканската Република минатата седмица, соопштија во вторникот холандските здравствени власти. Најмалку 14 лица позитивни на омикрон варијантата пристиогнале со летовите од Јоханесбург и Кејптаун на амстердамскиот аеродром Сипсхол на 26-ти ноември, објави холандскиот

Омикрон варијантата откриен во Холандија пред летовите од ЈАР

Омикрон варијантата откриен во Холандија пред летовите од ЈАР

Омикрон варијантата на коронавирусот откриена во Холандија пред доаѓањето на летови од Јужноафриканската Република минатата седмица, соопштија во вторникот холандските здравствени власти. Најмалку 14 лица позитивни на омикрон варијантата пристиогнале со летовите од Јоханесбург и Кејптаун на амстердамскиот аеродром Сипсхол на 26-ти ноември, објави холандскиот