притисни ентер »

Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година
Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година

Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година

Motorola оваа година лансираше неколку паметни телефони од G серијата. Компанијата неодамна објави четири нови уреди, вклучувајќи ги Moto G31, Moto G41, Moto G51 и Moto G71. Друг паметен телефон што наскоро би можел да се појави како дел од буџетската серија на паметни телефони на Motorola е Moto G12. Според прекарот, уредот ќе биде почетната понуда

Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година

Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година

Motorola оваа година лансираше неколку паметни телефони од G серијата. Компанијата неодамна објави четири нови уреди, вклучувајќи ги Moto G31, Moto G41, Moto G51 и Moto G71. Друг паметен телефон што наскоро би можел да се појави како дел од буџетската серија на паметни телефони на Motorola е Moto G12. Според прекарот, уредот ќе биде почетната понуда

Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година

Moto G12 на Motorola се очекува на почетокот на следната година

Motorola оваа година лансираше неколку паметни телефони од G серијата. Компанијата неодамна објави четири нови уреди, вклучувајќи ги Moto G31, Moto G41, Moto G51 и Moto G71. Друг паметен телефон што наскоро би можел да се појави како дел од буџетската серија на паметни телефони на Motorola е Moto G12. Според прекарот, уредот ќе биде почетната понуда