притисни ентер »

Џејсон Момоа како стјуард: На лет кон Хаваи им служи вода на патниците
Џејсон Момоа како стјуард: На лет кон Хаваи им служи вода на патниците

Џејсон Момоа како стјуард: На лет кон Хаваи им служи вода на патниците

Екипажот во кабината му подарил на негова желба количка со освежувања, а актерот си ставил цвет зад увото и се појавил пред изненадените патници. На својот Инстаграм профил Момоа објави видео од авионот, а видеото не требаше долго да стане хит. „Здраво, јас сум Џејсон Момоа, дали сакате изворска вода од алуминиумско шише за повеќекратна употреба?“

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници. Потоа тој на Инстаграм објави и видео од

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници. Потоа тој на Инстаграм објави и видео од

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

ВИДЕО: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници

ВИДЕ: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

ВИДЕ: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

ВИДЕ: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници

Жените уживаа! Згодниот Џејсон Момоа со цвет на уво служи вода во авион

Жените уживаа! Згодниот Џејсон Момоа со цвет на уво служи вода во авион

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници. Потоа тој на Инстаграм објави и видео од

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници. Потоа тој на Инстаграм објави и видео од

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници. Потоа тој на Инстаграм објави и видео од

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а актерот си стави цвет на уво и прошета пред изненадените патници. Потоа тој на Инстаграм објави и видео од