притисни ентер »

Се реконструира уште една делница од улицата Благоја Стефковски во Гази Баба
Се реконструира уште една делница од улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

Се реконструира уште една делница од улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

На улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба од денеска се изведу ваат градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Оваа втора фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски ќе го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. – Минатата година, во првата фаза, го реконструиравме

Од денеска се реконструира уште една делница од улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

Од денеска се реконструира уште една делница од улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

На улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба од денеска се изведуваат градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Оваа втора фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски ќе го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. – Минатата година, во првата фаза, го реконструиравме

Втора фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

Втора фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

На улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба од денеска се изведуваат градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Оваа втора фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски ќе го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. – Минатата година, во првата фаза, го реконструиравме

Се реконструира улицата „Благоја Стефковски“

Се реконструира улицата „Благоја Стефковски“

Од денеска се реконструира уште една делница од улицата „Благоја Стефковски“ во Гази Баба. – Минатата година, во првата фаза, го реконструиравме потегот од Триангла до свртувањето кон улицата „Перо Наков“. По завршувањето на втората фаза ќе започнеме со реализација и на третата фаза од реконструкцијата на оваа улица која е предвидено да биде на потегот