притисни ентер »

Бил Николов до западните државници: Е*ете се
Бил Николов до западните државници: Е*ете се

Бил Николов до западните државници: Е*ете се

Лидерот на Македонакото меѓународно свижење за човеково права Бил Николов испрати директна порака до западните државници кои поддржаа промена на македонското име. ” До сите западни премиери, претседатели, министри за надворешни работи, организации за човекови права, новинари, со кои било кога сум се сретнал – е*ете се…”, им порачува Николов кој е разочаран