притисни ентер »

Свирка на Онија во Колектив Бар!
Свирка на Онија во Колектив Бар!

Свирка на Онија во Колектив Бар!

Условите се исполнети за одлична саботна игранка во самиот центар на Скопје! Журката со Онија започнува во 9:30 часот.