притисни ентер »

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега
Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Фото: Слободен печат Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега, најави денеска министерот за здравство Венко Филипче по средбата со менаџментот и вработените во кавадаречката општа болница. Тој информираше дека на средбата се разговарало и за проблемите со кои се соочува оваа болница. Тоа е компјутерски томограф за кој од Министерството започнуваат

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега, најави денеска министерот за здравство Венко Филипче по средбата со менаџментот и вработените во кавадаречката општа болница. Тој информираше дека на средбата се разговарало и за проблемите со кои се соочува оваа болница. Тоа е компјутерски томограф за кој

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци, 18 јуни 2018 (МИА) – Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега, најави денеска министерот за здравство Венко Филипче по средбата со менаџментот и вработените во кавадаречката општа болница. Тој информираше дека на средбата се разговарало и за проблемите со кои се соочува оваа болница. Тоа е компјутерски томограф за кој од Министерството

Компјутерска томографија и кома центар добива кавадаречката болница

Компјутерска томографија и кома центар добива кавадаречката болница

Компјутерска томографија и кома центар ќе добие кавадаречката болница како регионален медицински центар во Тиквешијата. Од први јуни дежурни лекари има на секој оддел. Ова се новините кои денеска беа соопштени во кавадаречката болница при посетата на министерот за здравство д-р Венко Филипче. Тој по средбата со менаџменотот на болницата и вработените

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега

Кавадарци, 18 јуни 2018 (МИА) - Кавадарци ќе добие Центар за палијативна нега, најави денеска министерот за здравство Венко Филипче по средбата со менаџментот и вработените во кавадаречката општа болница. Тој информираше дека на средбата се разговарало и за проблемите со кои се соочува оваа болница. Тоа е компјутерски томограф за кој од Министерството